Referenties

Bedrijf/organisatie: Van der Steen Autobedrijf
met 21 personen op 18-06-2011
Uitje: TukTuk Rally door hartje Amsterdam

Het was een TOPbedrijfsuitje om in de prachtige tuk-tuk’s door de binnenstad van Amsterdam te racen. Het was kicken en enorm gezellig. We hadden superveel bekijks in de kleurige wagentje en we hebben enorm gelachen met de chauffeurs, sommigen blijken een ware amsterdam encyclopedie te zijn;) Door de vragen die we onderweg moesten beantwoorden weten wij inmiddels ook weer meer over onze kleurrijke hoofdstad, maar het beantwoorden op zich was nogal een uitdaging (in een scheurende/schuddende tuk-tuk!) Het weer werkte gelukkig mee dus konden de tuk-tuk’s lekker open, dat maakt de ervaring nog intenser. De tuk-tuk-troffee heeft bij Van der Steen Autobedrijf in Heiloo een prominent plaatsje gekregen. We hebben genoten! Het is een absolute aanrader voor iedereen die van snelheid, gezelligheid en een beetje competitie houdt!


Bedrijf/organisatie: SOPOH met 16 personen op 19-05-2011
Uitje: TukTuk Clinic - Tuk Tuk houdt van Holland

Het had alles wat je nodig hebt voor een bedrijfsuitje; spanning, inzet, saamhorigheid, avontuur, buiten zijn en gezelligheid in een prachtigste omgeving. We gingen de toch in met 4 wagentjes. we hadden twee pech gevalletjes, maar die werden razendsnel opgelost door de organisatoren. En eerlijk gezegd, het maakt het uitje nog meer avontuurlijk. De foto's zijn geweldig, nogmaals zeer enthousiast ontvangen bij de collega's. Dus hartelijk bedankt voor alles! We bevelen jullie van harte aan in ons netwerk!


Bedrijf/organisatie: Apotheek Beker met 14 personen op 16-04-2011
Uitje: TukTuk Clinic - Tuk Tuk houdt van Holland

Na een mailtje in de ochtend met een welkom om 2 uur,met 14 personen naar Diemen waarvan 2 wisten wat we gingen doen. Goede ontvast door Christiaan en monteur met koffie en thee. Daarna oefenen met het rijden waarbij de veiligheid voorop staat. Een mooie tocht door landelijke omgeving Amsterdam met tussenstop op boerderij en alle tijd voor na te praten Klasse!! geweldig dag!!


Bedrijf/organisatie: NVT met 12 personen op 26-03-2011
Uitje: TukTuk Rally door hartje Amsterdam

Amsterdamse Hotspots Tour met TukTuk. Ik zeg: DOEN! Echt een aanrader! Andre Hazes op de achtergrond, leuke chauffeur die alles kon vertellen over Amsterdam! TOP! Doen we zeker nog een keer!


  <-- nieuwer | ouder -->

prijsuitreiking Tuk Tuk rally
Tuk Tuk en lekker eten
Tuk Tuk's in Rotterdam

Vraag direct offerte aan

Naam:
Geslacht: Man Vrouw
E-mail:
Telefoonnummer:
Offerte adres:
Offerte postcode:
Offerte woonplaats:
Budget p.p.:
Datum:
Starttijd:
Vertrekpunt:
Bestemming:
Aantal personen:
Type evenement:
Anders:
Opmerkingen:
 
Adres: Klokkenbergweg 17 | 1101 AK Amsterdam ZO | tel. 088-885 0 885 | Tuk Tuk Company is een onderdeel van KAV Holding BV