Referenties

Bedrijf/organisatie: ANWB Dispatch
met 50 personen op 28-09-2010 en 13-10-2010
Uitje: TukTuk Clinic - Tuk Tuk houdt van Holland

Verzamelen in de loods met de Tuk Tuks om ons heen. Met een kopje koffie of kopje thee in de hand kregen we uitleg van Christiaan, onze coördinator voor beide dagen. Hij heeft ons haarfijn uitgelegd wat een Tuk Tuk is, hoe moet je schakelen, remmen, knipperen. Waar moet je op letten? Wat doet de bestuurder en wat doet hij vooral niet? Wat zijn de rechten en plichten van de medepassagiers? Op welke plekken mag je wel toeteren en welke niet? Wat is een wheely? Het was een duidelijke uitleg. Maar of iedereen het heeft begrepen……? De helft van de groep ging vervolgens met de instructeurs mee voor het leren rijden in een Tuk Tuk. De rest van de groep ging zich buigen over de ANWB verkeersquiz. Voor de een gesneden koek, voor de ander toch wel heel erg ver weggezakt. Er waren er zelfs bij die het presteerden om te zakken voor de quiz.
Na het maken van de verkeersquiz en het zelf leren rijden op de Tuk Tuk werden de chauffeurs zorgvuldig gekozen en werd langzaam de teamsamenstelling duidelijk. Waaghalzen bij de waaghalzen, de voorzichtigen onder ons bij de rustige rijders. Dachten we de grote weg op te kunnen, moest er eerst nog een pylonenrace gereden worden. De één scheurde weg en knalde alle pylonen omver, de ander ontweek rustig alle pylonen en reed een foutloos pylonenparcours. De laatste puntjes werden op de i gezet en toen kon worden gestart met de speurtocht.
Een voor een vertrokken we van de parkeerplaats en vervolgden onze weg aan de hand van een route met daaraan gekoppeld allerlei vragen. Wat is de naam van de molen, welke automerken verkoopt de garage aan je rechterhand? Hoe heet het water waar je langsrijdt? Leek simpel, uiteindelijk zaten er toch best een paar moeilijke vragen bij.
Tussendoor kon er nog een stop gemaakt worden waar je de inhoud van je tasje kon nuttigen. De radio ging aan en er werd nog wat gedanst midden op straat. Tja, Abcoude zal weten dat Dispatch een gezellige club is.
Na een 2,5 uur durende tocht langs mooie wateren, dorpjes, bijna-botsingen met collega Tuk Tuks en mede weggebruikers, drempels die met 100 km per uur werden genomen… is iedereen uiteindelijk toch veilig aangekomen op het eindpunt. Geen ongelukken, deuken, gewonden, wheelys en doodgereden katten…… Behalve één groep. Deze groep heeft de mededeling ‘In Abcoude volg de gele borden B’ genegeerd en kwamen uit bij de Sizzling Wok. Het restaurant waar we aansluitend zouden gaan wokken. Wilden we eerst deze groep, collegiaal als we zijn, nog gaan ophalen, is later toch besloten dat zij maar alvast een drankje gingen nuttigen en de rest later zou aansluiten.
Onder het genot van een hapje en drankje werden de uitslag en de winnaars bekendgemaakt. De winnaars gingen er vandoor met de gewilde roze speelgoed TukTuk.
Na de prijsuitreiking zijn we vertrokken naar Wokrestaurant Sizzling Wok waar we met z’n allen hebben genoten van een heerlijk, uitgebreid buffet, waar je naar eigen keus je diner kon samenstellen. Na het eten is iedereen weer huiswaarts gekeerd.
Gezien de reacties mogen we wel zeggen dat beide dagen zeer geslaagd zijn geweest en een bijdrage hebben geleverd aan het goede gevoel binnen de groep.
Iedereen bedankt voor de gezellige aanwezigheid!


Bedrijf/organisatie: RPL Designs met 12 personen op 17-10-2010
Uitje: TukTuk Clinic - Tuk Tuk houdt van Holland

Het is voor de tweede keer weer een succes geweest, nogmaals dank en wellicht tot snel!


  <-- nieuwer | ouder -->

prijsuitreiking Tuk Tuk rally
Tuk Tuk en lekker eten
Tuk Tuk's in Rotterdam

Vraag direct offerte aan

Naam:
Geslacht: Man Vrouw
E-mail:
Telefoonnummer:
Offerte adres:
Offerte postcode:
Offerte woonplaats:
Budget p.p.:
Datum:
Starttijd:
Vertrekpunt:
Bestemming:
Aantal personen:
Type evenement:
Anders:
Opmerkingen:
 
Adres: Klokkenbergweg 17 | 1101 AK Amsterdam ZO | tel. 088-885 0 885 | Tuk Tuk Company is een onderdeel van KAV Holding BV