Referenties

Bedrijf/organisatie: IKEA met 36 personen op 30-06-2011
Uitje: TukTuk Clinic - Tuk Tuk houdt van Holland

Eind juni hebben we voor onze personeelsverenging een avond georganiseerd samen met de TukTuk Company in Diemen.

Ze hebben voor ons een programma op maat gemaakt voor ongeveer 40 personen. Rond 5 uur verzamelde iedereen zich in Diemen en onder het genot van een hapje en een drankje kregen we uitleg over het rijden met een tuktuk.
De ene helft van de groep kreeg daarna de gelegenheid om te leren rijden (dit ging gepaard met veel gelach, noodstops, gierende remmen etc), terwijl de andere helft van de groep zich heeft gebogen over de moeilijke vragen van de verkeersquiz.

Daarna werden de teams verdeeld, ieder team kreeg een chauffeur, een reserve chauffeur en 2 bijrijders die met elkaar de weg moesten zien te vinden en tegelijkertijd een puzzeltocht gingen oplossen.
De chauffeurs hadden al snel in de gaten hoe de tuk tuk’s werkten en alsof we nooit anders gedaan hadden reden we over prachtige wegen, langs kanalen en vaarten, riviertjes, boerderijen, weilanden, koeien en van alles en nog wat zijn naar Vreeland.
Ieder team had zo z’n eigen route en eigen puzzelvragen, zodat van elkaar afkijken niet mogelijk was.

Rond half 8 kwamen de meeste teams aan bij het prachtig gelegen pannenkoekenrestaurant in Vreeland, waar de stokbroodjes met kruidenboter al klaar stonden op tafel en iedereen meteen een drankje kon bestellen.
De keuze uit de vele heerlijke pannenkoeken was snel gemaakt en de eerste teams zaten om kwart voor 8 al heerlijk te smikkelen. Daarna nog een lekker kopje koffie en toen waren de buikjes weer gevuld.
Rond 9 uur vertrokken we met z’n allen vanuit Vreeland, na eerst per team met onze tuktuk op de foto te zijn gegaan.
Na ongeveer 10 minuten kwamen we aan bij een Kaasboerderij waar we een lekker ijsje kregen.

Daarna verloren we elkaar snel weer uit het oog en pas bij Amsterdam reed iedereen weer een beetje bij elkaar richting Diemen voor de prijsuitreiking.

De 9 teams hadden allemaal erg hun best gegaan en voor veel teams was er dan ook een prijsje beschikbaar.
Rond half 11 is iedereen moe maar voldaan naar huis vertrokken, het was een bijzondere, intensieve avond die goed geslaagd was!

Groeten van de IKEA PeVeSO uit Amsterdam.


  ouder -->
prijsuitreiking Tuk Tuk rally
Tuk Tuk en lekker eten
Tuk Tuk's in Rotterdam

Vraag direct offerte aan

Naam:
Geslacht: Man Vrouw
E-mail:
Telefoonnummer:
Offerte adres:
Offerte postcode:
Offerte woonplaats:
Budget p.p.:
Datum:
Starttijd:
Vertrekpunt:
Bestemming:
Aantal personen:
Type evenement:
Anders:
Opmerkingen:
 
Adres: Klokkenbergweg 17 | 1101 AK Amsterdam ZO | tel. 088-885 0 885 | Tuk Tuk Company is een onderdeel van KAV Holding BV